Dit recept is geschikt voor: 5 personen.
Geschatte tijd die nodig is voor het klaarmaken: 1 uur
Verwarm de oven voor op 180 graden. Lekker met een frisse salade.
Ingrediënten:
1 pakje bladerdeeg
3 ons verse spinazie
2 eieren
1 pakje crème fraîche
1 ons feta
3 ons gehakt
2 appels
provencaalse kruiden
boter om in te vetten
olijfolie
Bereidingswijze:
Vet een ovenschaal in, en bedek deze met bladerdeeg.
Was de spinazie.
Meng in een kom de eieren met de crème fraîche.
Snij de appel in blokjes en doe die er ook door.
Meng er de kruiden er door.
Bak het gehakt rul.
Roerbak spinazie er door!
Doe spinazie en gehakt in de ovenschaal.
Giet het ei-mengsel er overheen.
Bedek het geheel met feta.
Bak de taart in 45 minuten gaar.