Ingredienten
500 gram dun gesneden biefstuk
1 el olie
1 medium rode ui, in reepjes
4 teentjes knoflook, gehakt
1 el gerapte gember
1 kopje gesneden sjitakes
2 worteltjes in reepjes
2 paksoy, grof gesneden
300 gram gekookte noedels
1 1/2 l bouillon
1 el oestersaus
2 tl sambal
2 tl sesamolie
1 el sinasappelsap
sojasaus naar smaak
2 el sesamzaadjes
Bereiding
Verhit de wok, tot rokend heet. Voeg de ui, knoflook en gember toe en bak eventjes. Blijven roeren anders verbrand het, voeg de sjitakes en worteltjes toe en bak nog 3 minuten. Voeg de paksoy en biefstuk toe en bak nog 2 minuutjes. Voeg de noedels en bouillon toe en breng aan de kook, vuur laag zetten en laten sudderen. Voeg de oestersaus, sambal en sap toe en breng op smaak met sojasaus. Laat nog eventjes sudderen.
Serveren in grote bowls met wat sesamzaadjes.